Servicii

Diag-zone Auto

Servicii

Va pot ajuta cu servicii profesionale de diagnoza auto computerizata, mecanica si electrica auto si PDR la preturi corecte.

Cu ajutorul diagnozei auto se pot identifica, interpreta si remedia erorile permanente ori intermitente pentru toate marcile auto. Procesul de diagnosticare este rapid, amanuntit si ofera informatii exacte despre autovehiculul dumneavoastra, putand citi si sterge codurile de eroare. In acelasi timp, prin folosirea interfetelor dedicate, se poate regenera filtrul de particule (DPF), se pot scrie/rescrie parametrii injectoarelor, se poate reinitializa/reprograma clapeta de acceleratie, activari/dezactivari functii, programare calculatoare si alte operatii compatibile cu masina dumneavoastra.

Pot face si deplasare la client cu plata carburantului in cazul in care autovehiculul nu se poate deplasa sau din alte motive.

Asadar, daca aveti o problema cu autovehiculul personal si nu ii dati de cap, sau daca doriti sa faceti o verificare a acestuia, contactati-ma pentru a programa o intalnire la garaj sau la domiciliul dumneavoastra.